mammas kramar

har kommit på en sak som ja kommer sakna.. mammas kramar!!! brukar ju kräva en kram av henne om dan, å i morse när ja fick min första kram sa hon till palle å maria.. dom här kramarna måste honh ha för att börja dagen.. å så är de jun åxå.. ja måste ha dom ibland..


nu ska ja iväg å titta på palles hus,,

kram

mysdag me palleoso&mariaoso

igår bakades de bollar på kvällen..:) sanna, maria å palle kom å de var tänkt att vi skulle baka tsm.. hehe men om man känner mig så vet man att ja aldrig kan säga åt nån annan att göra nått, hehe men ja lyckades iaf säga åt dom att dom skulle fylla mazarinformarna:P ja just de, de har ja inte sagt.. vi gjorde mazariner åxå:P kanelbullar, kardemumma&vanilj åså mazarinerP:P:

får se va som händer förresten me dom hära tokstollarna idag, dom sitter å spelar på mitt piano nu.. kanske ska ta å gå upp??.....


saknar jullz idag med, går seriöst inte att vi ska skiljas åt...:'(



kram

ny dag

ny dag med nya tag!
vart väckt elva då jag hade bestämt me mamma att hon skulle komma in å väcka mig, kliver upp en trekvart senare med VÄRLDENS surpuppahumör verkligen!
bästa starten på dagen måste ja säga..


men efter ett litet snack nu med syster om flytten så känns allt bättre iaf, flytten ligger å gror hela tiden vilket får humöret att gå som en bergodalbana.. syster kommer iaf bo nära där nere, relativt nära iaf så att ja kan hälsa på henne ofta, de har ja inte kunnat gjort på länge.. så de ska ju bli kul å ja får väll åka till henne när allt bara blir för jobbigt:)


nu ska ja skärpa mig tror ja, kan ju inte sitta å börja lipa så här dags på dagen redan de går ju bara inte..


djupa andetag, solglasögon, frukost och bikini.. ja ska fixa de här!

kram


:'(

kan inte beskriva med ord eller nånting hur mkt ja kommer sakna de här stället... familjen, vännerna, katten kommer ja åxå sakna.. men kan verkligen inte fatta hur ja ska klara mig utan jullz, fattar de verkligen inte! när ja va i tyskland kändes de som att ja var borta i tusen år och ja kan verkligen inte fatta hur de kommer kännas när ja flyttar.. eller jo de vet ja, de kommer kännas skit! vet hur sjukt fult de låter när man säger att nån är änns bästa vän, men de e verkligen jullz. hon är min bästa vän å de går inte att klara sig utan henne!



kram

Jullz don't leave!

.mnb.kj
ja kommer aldrig kunna flytta..
ljhlhg
ja kommer aldrig glömma den kvällen, kvällen på berget som var helt galet bra.. jullz+vårtan:):)



kram

Bossan's back in town!

känns på ett sätt skönt att vara hemma i denna stad igen, visst har man lite saknad till personerna i tyskland.. men denna fina stad här hemma ligger mig varmt om hjärtat just nu!

inte alls långt kvar inann flytten nu och man kan räkna på dagarna som man är kvar, känns gaaaaanska hemskt om man söger så!

igår hade ja å julia en typisk jullz&bosnien kväll och i kväll blir den bäst av alla.. nämen ikväll ska de bli jullz&bosnien a la top nox! nämen kvällen ska bli bäst å helt klart minnesvärd:)

rätt musik ikväll, annars ligger stan i en sjö av tårar!

kramkram

i thiiiiiink

i need to go home!


kram


sista dan i tyskelandet

imorrn bär de av hem igen, åker med buss på morronenn till berlin där vi checkar in på flygpklatsen för att sen åka vid typ två eller tre..,. sen blir de me lindas familj midda i sthlm när de tillsist blir hemfärd typ halv elva eller nått på kvällen hem till ljuvab härnödsand...

har varit lkite roligare dom sista dagarna måste ja säga, såp kommer sakna stället lite granna.. men endå skas bli nsååååå sjukt kul och skönt att åka hem:):) tycker dock synd om paren som måste skiöljas åt..



kram

rosa moln


fick den på hjärnan, ägnar den till dom som nog hjärna skulle vilja stanna här ett bra tag till

JULIA!!!!

juliakulia!



jullz from hell the one and only!
den bästa av de bästa!
cxvb

let me go home!

tyskland är trevligt........ en vecka!

let me go home right now...
saknarn jullz för övermkt att ja inte står ut!

kram

8 stjärnskott

bra kväll! grillning, mys med gitarr i kyrkklocktorn, natt prmooenad med stjärnfall:)'

kram

day 4-gaaaalet

dagarna här i tyskland är helt totalt galna, de e typ.. är glad att man inte vet om de här, hon skulle bli skogstokig!

ja vet att hon skulle bli stolt över mig som har gjort tysk korvstroganoff och tyska köttbullar med mos åt typ 10pers, men däremot så tror ja inte hon är såp stolt över mig som käkar allt de där vid kl ett på natten!

de e helt galet man käökar två gånger om dagen, men man är aaaaaaldrig hungrig... askonstigt!! ja brukar alltid vara nfäst vid att äta någolunda regelbundet åså.. men som idag så käkade vi frukost vid typ tre, i år försig så käka ja en väldigt b ra frukost åså men endå så är de ganska koknstigt att man klarara sig hur bra som helst på bara frukost och middag. å de mest kon stiga är ju att ja är jju inte hungrig på kvällen så ja skulle lika gärna kunna lägga mig å sova å käka bara frukost dagen efteråt, men som tjure så bhaer man iaf lite vett i huvet att äta då..

tyskarna har förredsten jättekonstig frukost!
dom har massa marmelader typ äå sen får man en kniv som man ska ta smör å allt med.. asjobbigt att hela tiden rengöra den mot brödet typ:p


gaaah ja tror ja ska gå å lägga mig nu, troir min kompis m har blivit lite fölrtrollad i en tysk å dom ser asgulliga ut typ.. haha nu låpter de som att dom ska gå å göra nått men deva inte såp.. mer att den känns konstigt att sitta här när dom sitter å pillrar med varandras händer och tittar förtuttat på varandra, so cute!
haha ja sa inget, hehe kom mer aldrig visa detta för henne, mohahahxD

m

dag fyyyyyyra

känns inte längre som att vdagarna går så snabbt längre när solen lyser fint hemma i sverige och ingen vill gå ut i den när den väl kikar fram bakom detta mulniga väder... ja saknar jullz, ja saknar sverige 


kram 

day threeeeeeee

nu e de faktist kallt här måste ja säga, vi har fönstret öppet just nu å var just ute på en regnig nattpromenad. mysigt men..... blött!!!
så ja nu sitter ja här med halvblöta kläder och toklockigt hår, trevligttrevligt!

de e bganska galet här i tyskland måste ja säga, vi frågade förut om de åt samma måltider som vi äter åså men nu visar de sig att vi äter bara två mål om dagen, helt galet!! vi äter typ frukost när vi vaknar med typ mackor te och marmelad typ vid ett kanske.. sen så äter vi ingenting på hela dan försen ungefär elva på kvällen, helt sinnesjukt!! haha å de galnaste är typ att de inte är hungriga alls... vi prata me dom idag å dom va liksom inte alls hungriga och de är så ologiskt, för dom e ju killar! å en annan galen grej är dom hjälper till med disken och städar åxå, dom borde minsann ta sig en tripp till sverige å lära alla svenska män lite hyffs måste ja säga;9

men iaf idag var det min mat dag ( vi har olika matdagar har vi sagt9 men iaf så var de min matdag som sagt! vik hade köote hem ingridienser till korvstroganoff för ja tycfker ju de e så gott å tänkte att de kanske skulle vara lite svensk, inte vet ja men ja tänkte de iaf:p men idag kom  flohs föräldrar hem från berlin åxå, så ja var tvungen att göra mat till oss sju, sen var ja tvungen att göra mat till de fyra,, nämen iaf så stog ja å stekte korven till korvstroganoffen och stekte liksom, sen kom hon in å påpekade att ja stekte på för hög värme, å visst ja brukar göra de men ah.. de var nog bra att hon sa till endå, men ja vart typ helt skraj när hon kom  in i köket.. de e läskigt att laga mat hos en kompis tycketr ja i vanliga fall, värre är de om föräöldrarna kommer in, om föräldrarna påpekar nått är de ännu värre och till slut måste ja säöga agtt de e ganska skumt att stå å laga korvstroganoff i ett tyskt kök med TYSK korv!!


åååååh nuj börjar ja bli lite trött.. kollar på klockan.. den e ganska mkt nu endå, man kanske skulle ta sig en liten tupplur?... undra va vi ska gö imorrn, hoppas nått roligt och mysigt, men man evft aldrig.. vi e ju i tyskelandet!
hörde tror ja att flohs komåpis lucas skulle ta oss till ett kyrktorn imorrn eller ja fatta inte om de va de, men han skulle typ samla ihop flohs kompisar å sen skulle vi typ ha de mycigt å roligt tror ja:p





 har börjat tänka på idag att ja inte riktiogt kanm koppla bort från flytten nu när ja e borta åxå... hur galet jobbigt kommer de ionte bli n är man saknar en person jättemkt efter bara nån dag, ja kommer seriröst inte ölverleva.. de äör heeelt galet!




nu ska ja gå å lägga mig tror ja, sitter å tittar på alex som sitter miottemot nu som sitter å klappar och pratar med en gossedjursigelkott, vi är nog alla liiiiiiite trötta tror ja minsann!

gonatt
kramkram

dag 2 tyskeland!

efter en sovmorron till halv tolv (galet att ja inte sov längre när ja vart uppe så länge till halv fyra) men iaf så när vi kom upp så hade pojkarna dukat åt oss jättegulligt me marmelad och nutella och allt:)
efter frukosten spelade vi lite ligretto nån timma innan vi begav oss ut på stan. Sjukt fin stad måste ja säga, kunde typ inte prata när vi stog uppe på ett slott å tittade ut över stan:P ni får se en bild på slottet men inte utsikten hehe, nämen ja orkar inte lägga upp så mkt bilderP:

bordet som dom hade dukat upp, lägg märke till dom fina blommorna alex hade plockat:)
fruuukost
slottet som vi har uppe i
slottet

nu ska ja sova, hehe v art liiite sent inatt nu:p



btw i miss ma jullz


live from german

i'm alive! resan gick bra, är totwlt trött å ska sova


guten nacht!

tyskland me knäskada

blir nog tyskland med knäskada och förkylning...
nämen har fiortfarande ont i knät sen förra veckan då vi spelade fotboll, å nu blir de bara värreå värre å gör asont att komma upp för trappor å komma upp från golvet e ju helt galet.. va gjoirde ja me de*?!!
 å halsen hostar å hostar, minst en kopp te på morronen inan ja kan prata, kulkul!!
 nä va jaklagar ja ska ju iaf tilll tyskland:9

nu ska ja kolla om tvätten har torkat:P


kramkram

nattbloggen

avsluta omgången, ny omgång?
att spela harpan när man e trött är totalt onmöjligt, att bliogga är sjukt svårt åxå därav alla stavfel å allt som kommer vara i detta inaälgg. mwn ioaf så måste ja vinna en omgång till av harpan innan ja kan sova, ett sånt dfär måste som man måste göra bara!
mina ögonlock håller på att ramla ner å ögonen är stirriga å ser ut som tv.rutor ja de e helt galet!!!!!!!


mäåste vinna, mååste sova!

Dagens ilandsproblem!

först hittar man inte nagellacket å sen när man väl hittat de, måste man vänta i tusen år.. kul! hoppas de bli bra nu åxå:D

när pojkarna sover:D

pojkarna sover tillslut, eller de gjorde dom typ för två timmar sen åxå men endå:p har tvättat lite granna sen dom somna åså så tiden har som runnit ut, sen har ja ju åxå spelat harpan å doggat brittan kom ja nyss på:p
haha ja skulle natta en av pojkarna ikväll snacka att dom vet att dom kan utnttja än för att man inte är deras förälder och inte söger till dom på än gång.. hehe nämen ja låg på en madrass brevid ena killens säng, åså krålar han runt å ,massa å ja försöker förklara att han ska ligga still och blunda så länge han kan åså.. ja då efter en stund så känner ja en liten smått bajslukt, men ignorerar de å tänker att lillkiullen har pruttat bara.. men ack så de hadew han intel.. efter ett tag så sätter han sig nämligen upp i sängen och säger- jossan ja tror jag har bajsat.
Happ så var man tvungen å sticka upp å byta den å börja om från början, vi går in i rummet igen åså tänker ja att nju kommer väll han va pigg igen typ.. ja de kunde man ju tro i början när han provoserade mig med att leka med varenda grej som låg brevid sängen å allt möjligt.. men efter en stund tänker ja efter å kommer på att han gör allt detta bara för att provosera så sägher inte till han nå mer utan lägger mig bara ner å låssas sova å märker då hur han lugnar ner sig å sombnar inom 5minuter... då känns de typ.. varför gjorde ja inte de från början, menmen ja är ju än sålänge bara faster å moster å antar att man inte ska kunna alla sövningstrix;)

va ha ja gjort idag då....ja du ja väcktes runt halvb tio av en mamma som informerade om att hon och syster hade tänkt åka in till stan, så ja tänkte även fast jag var urtrött att jag skulle följa med.. så ja tvingar mig upp ur sängen och lyfter på ögonlocken me händerna.. morronen är sannerligen ninte den bästa tiden på dagen! kommer in i köket åså förklarar min syster.. vi åker om precis 12min... va?!?!?!?! seriöst ungefär ja brukar ta runt 1½timma åså säger hon att vi ska åka inom jmindre än en kvart.. är hon galebn, hur kan änns hon va klar poå så kort tid.. nog för att hon hade vart uppe en stund å att hon är småbarnsmamma, men nån gräns för snabbhet borde det väll endå finnas kan jag tycka.,. men men ja snabbar på mitt bästa å kokar tevatten samtyidigt som ja brer en macka som ja ska ta med i bilen, dricker teet, tar på mig kläder, springer på toa, ja va assnabb å va klar på 20min typ.. måste vara ett rekord!

men iaf i stan köpte ja en hårblomma, en bandaueöverdel å hårborttagningsmedel!

aja som sagt idag har ja tvättat åså åxå, imorrn är de ju resedax!

får se när ja uppdaterar imorrn, lär ju va gaaaaaaaaaaaaanska stressigt.. just de, måste in å växla pengar.. påminn mig!!!


annars lär v i höras mer senare iukväll, ska basta nu:):):)
kramkram


bara jag uppe

de finns många apsånger

nattbloggarn här hon förövrigt tycker att ingen uppdaterar sina bloggar¨
kramkram
har inte lyssnat på dom, men de blir mer spännande så här!

laddanerare

då sitter man här i storarummet å funderar på om man ska dra ur batterisladden och bege sig till sängen.. alltid skönt att ligga å se på film innan man somnar:):) å ikväll ska ja verkligen se på film ¨åxå! brukar alltid fastna vid att titta runt på massa bloggar innan man ska somna, åså loggar den ena efter den andra in på msn å man helt enkelt fastnar.. menmen ikväll ska ja se film minsann!!!
började se på a walk to remember typ förra veckan så tänkte att ja äntligen skulle se klart på den faktist.. undra om ja inte ska ta å se lite mer än de som ja inte sett.. annars blir de ju så lite å man vill ju liksom komma in i stämmningen inför slutet åså,.. aja vi får se hur de blir som:P

har del nio som buffrar nu på youtube iaf, man är ju en icke laddanerare så man måste ju se på nått sätt online:)

sov så gott hörrni, nu drar ja ur sladden!

Kramkram

svårt

tja ja ha kommit på att de är svårt att blogga när man har tv å vilda barn i huset, bara en tanke som ja har kommit på:p
 nu sover barnen viklket innebär datatid för mig:):):)
tänkte igentligen att ja skulle kolla vilka kläder som skulle tvättas idag åså, men tror du ja har kommit ihåg de eller*?!?1?!
nja inte riktigt kan man väll säga att ja har.. men men de är två dagar kvar och om de är sol imorrn så torkar tvätten på nolltid:)
har börjat fundera om ja ska ta med mig dagtorn när ja åker eller inte, visst dom har ju dator där nere, men de skulle ju va roligt att kunna sitta me sin egen när man är så databeroende som ja är:p nämen har jju många bilder på datorn som dom säkert vill se å ja vet inte, de känns typ rätt att ta med sig den.. dock jobbigt att ta med sig den dock.. hoppas inget händer med min värdefulla lilla dator liksom, tänk om nått skulle händan när dom kör den genom  den här grejen man kollar så man inte har nått olagligt i väskan typ.. nämen tänk om alla bilder å sånt skulle försvinna,.... de skulle typ va helt galet hemskt.. menmen de gålr säkert bra.. ska kolla me nåra datannördAR INNAN så fixar de sig säkeerrt:p undra om de 'r säkrast att ha den i handbagaget eller i stora väskan, vem vet..... om ja har den i hansbagaget kan ja ha mer kol på den åså kan ja ha den på bussen ner å på flygplatsen.. men hmm, ja vet som sagt inte.. återstår att se helt enkelt!

haha läst mig omkring i bloggvärlden idag åxå haha ,, de e typ värt ett riktigt HAHA  för de! nämen de e ganska galet att två bloggare ska skricva om att dom trr att dom är gravid samma dag.. jo visst den ena härmar den andra i allt den andra gör, men ja tycker bara de är så fult. tjoho man får mer läsare om man skrivwr nått sånt där, men igentligen är de så kul grej att skämta om? om de verkligen skuelle vara så skulle dom ju endå inte skriva, då skulle dom antagligen sitta å vara helt galna på att de kunde vara så.. men ja menar mensen kan vara sen för alla å de finns så många olika orsaker till att den kan vara de så de behöver inte alls betyda att man är gravve för de.... ah ja tykcer bara de är helt galet attd dom ska skriva om de å skämta omde så där.. eller ja vet inte men de e typ så att man kan skratta åt att dom är så galna.. haha nu låter de som att ja ha vart i den situationen, men de har ja inte vet ni alla slom kän ner mig:p e ju liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite svårt att vara de när man e virgin liksom:)

aja nog talat å bloggat å allt:P
han så en låt på hjärnan när ja skrev detta iaf som ja tänkte dela med mig av..

ha de så bra å sköt om er till nästa gång vi ses!
kramkram

tired

i'm tired, i will go to sleep now

har vartbarnvakt typ hela dan, ah de kan man säg att ja vafrt-.. pust dom har sannerligen pumpat musten ur mig:p


ha de så bra
kram

flh

when you're going downDOWN!!!


alice

inte så många som har en så söt och gossesjuk katt som ja har!

etyjstyustreyrsty

freeeeesch!

ja då kommer man ut ur duschen fräsch som en ja vet inte vad, körde på skrubbskrubb idag så alla äckliga svarta porer har förhoppningsvis försvunnit en del iaf:P

tryuetiudsfhdf

now scream like a newly showerd Bossan, only for you jullz only for youxD

får se om vi höres nå mer under kvällens gång eller inte, e ju på sånt blogghumör idag så man vet ju aldrig:P


annars gute nacht  å kram

bastuu

äcklig bossan is going in to the bastu, see you later aligator!
rturwu


galen person

ja vet att jaär en ganska galen person, eller ja har iaf insett de nu:P ja ska åka till tyskland på tisdakväll har ja nu bestämt och bokat biljetter till, ska bli rätt kul tycker ja:) nu måste ja bara kolla upp vilka grejer ja måste göra innan avresan förutom att packa...

  • packa
  • bestämma om ja ska till frizon
  • boka ev. tågbiljetter i så fall
  • planera om ja behöver börja fixa inför tha flytt
  • umgås med min syster å hennes barn
  • vara barnvakt på ett bröllop
  • gå på klassfest
  • umgås med kompisar
  • klippa håret
  • skicka in csn-papper om inackordering som redan är försenat
  • skicka tillbaka studentkatalogen som jag inte vill ha

typ asmkt saker som ja måste göra tror ja, känns inte som att ja har så stor koll på nått.. menmen tur att man har en mamma som säger åt en att ta de lungt och andas ibland:)

ha de så bra så hörs vi sen:)
kram


 


jahapp

nu kommer mamma hem å säger att hon tycker att ja ska åka både till tyskland och till frizon, hur galet är inte de att mamma sa de?!?!?!  ja fattar absolut ingenting, hur hade hon tänkt att ja skulle hinna flytta, ja fattar ingenting aölls.. gaaaaaaaah!

å nu bara för att så om ja ska åka till tyskland så måste ja få tag på tyskarna åså måste ja åöka till resebyrån, allt detta innan resebyrån stänger vid fem?*!!?!?1?*!

stressad tankspridd bossan, de är jag!

kram

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah besluteångest!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?

godmorgon bloggen!

tänkte bara säga att ja hatar när man får de som kallas beslutsångest, de e ingen bra grej tycker jag. jag kan inte bestämma nått typ så ja får de ofta, ja borde ha mig en bestämmare tycker jag, typ en liten person som alltid va med mig å sa precis va ja skulle göra!

  • ska ja åka till tyskland på tisda eller inte?
  • ska ja åka till frizon i augusti eller inte?
  • ska ja åka på båda eller bara på nått av de?
  •  kommer ja hinna flytta om ja åker på båda?

gaaaaaaah har redan kollat upp flyget å de finns platser kvar så de gäller bara för mig att bestämma mig.. gaaaaah, hjälp mig!!! tycker mamma kan komma hem nu å hjälpa mig bestämma, hon är som så bra på de.. bestämmer typ alltid dom bästa och sundaste grejerna:)



kramkram
jgfkhgfkhgc


sova kanske?

nämen skulle man ta å sova nu kanske, kollar på klockabn å ser att den har blivit svina mkt! systeryster med man och barn kommer ju faktiskt hem imorrn vid lunchtid så man kanske skulle se till att vara vaken då, och med energi!! dom ska stanna i en vecka så va ska man säga, en vecka utan sömn kanske man kan beskriva de som:P e ju faktist lite trött nu så man kanske ska ta å försöka att somna nu medans man har chansen så man slipper ligga å vänta på nästa chans att somna om nåra timmar typ:P menmen vi höres! kramkram

hej ja lever!

tja ja lever tänkte ja bara säga:)
sitter här vid datorn som ja inköpade för nån vecka sen, är ahungrig och funderar på vad so m skall stoppas in i min käft:P

sitter iaf å diggar lite månsan me jullz from da hell:D:D:D:D:D:D
nog är han en riktig snhygging den där månsan allt, skulle inte va fel å ha en sån som satt å spelade å sjöng för en varenda kväll inte:):) har även lagt upp en liten asbra plan inför hösten.. glimåkra, snygga sångare=mina:):) aja nu ska ja mysa vidare å stoppa nått skattkistan! kramkram

RSS 2.0