svårt

tja ja ha kommit på att de är svårt att blogga när man har tv å vilda barn i huset, bara en tanke som ja har kommit på:p
 nu sover barnen viklket innebär datatid för mig:):):)
tänkte igentligen att ja skulle kolla vilka kläder som skulle tvättas idag åså, men tror du ja har kommit ihåg de eller*?!?1?!
nja inte riktigt kan man väll säga att ja har.. men men de är två dagar kvar och om de är sol imorrn så torkar tvätten på nolltid:)
har börjat fundera om ja ska ta med mig dagtorn när ja åker eller inte, visst dom har ju dator där nere, men de skulle ju va roligt att kunna sitta me sin egen när man är så databeroende som ja är:p nämen har jju många bilder på datorn som dom säkert vill se å ja vet inte, de känns typ rätt att ta med sig den.. dock jobbigt att ta med sig den dock.. hoppas inget händer med min värdefulla lilla dator liksom, tänk om nått skulle händan när dom kör den genom  den här grejen man kollar så man inte har nått olagligt i väskan typ.. nämen tänk om alla bilder å sånt skulle försvinna,.... de skulle typ va helt galet hemskt.. menmen de gålr säkert bra.. ska kolla me nåra datannördAR INNAN så fixar de sig säkeerrt:p undra om de 'r säkrast att ha den i handbagaget eller i stora väskan, vem vet..... om ja har den i hansbagaget kan ja ha mer kol på den åså kan ja ha den på bussen ner å på flygplatsen.. men hmm, ja vet som sagt inte.. återstår att se helt enkelt!

haha läst mig omkring i bloggvärlden idag åxå haha ,, de e typ värt ett riktigt HAHA  för de! nämen de e ganska galet att två bloggare ska skricva om att dom trr att dom är gravid samma dag.. jo visst den ena härmar den andra i allt den andra gör, men ja tycker bara de är så fult. tjoho man får mer läsare om man skrivwr nått sånt där, men igentligen är de så kul grej att skämta om? om de verkligen skuelle vara så skulle dom ju endå inte skriva, då skulle dom antagligen sitta å vara helt galna på att de kunde vara så.. men ja menar mensen kan vara sen för alla å de finns så många olika orsaker till att den kan vara de så de behöver inte alls betyda att man är gravve för de.... ah ja tykcer bara de är helt galet attd dom ska skriva om de å skämta omde så där.. eller ja vet inte men de e typ så att man kan skratta åt att dom är så galna.. haha nu låter de som att ja ha vart i den situationen, men de har ja inte vet ni alla slom kän ner mig:p e ju liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite svårt att vara de när man e virgin liksom:)

aja nog talat å bloggat å allt:P
han så en låt på hjärnan när ja skrev detta iaf som ja tänkte dela med mig av..

ha de så bra å sköt om er till nästa gång vi ses!
kramkram

Kommentarer
Postat av: Julia

haha trodde du skrev att du hade en ap-låt på hjärnan=D

2009-07-13 @ 01:27:08
URL: http://jullz.devote.se
Postat av: Bossan

hahaxD

bara därför aså måste ja komma på en ap-låt nu

2009-07-13 @ 02:13:32
URL: http://bossilliboss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0