00:31

dags att sova kanske... dock kom ja på att ja inte skrivit här på ett bra tag..men tänkte bara som vanligt säga när ja inte har skrivit på ett tag att ja lever iaf... nä'men ja har haft lite fulle upp..nämen ja ha prioriterat att göra andra saker kanske man kan säga:P

hehe ja ha börjat sticka.. redan stickat en mössa, en halv halsduk som inte bara sitter runt halsen utan sitter fast i sig själv som ett gigantiskt tjockt halsband typ åså nu har ja börjat med ett par lovikavantar..  dock är de lite svårt nu när ja ha kommit till tummen, måste gå ner till syaffärn imorrn å gå å fråga om hjälp! Ja nis en har ja köpt lite garn å virknål åså så ja ska kunna börja virka lite detaljer på de vita varman grejerna som  ja ha stickat:):)


hehe sen så storshoppade ja här nere i denna lilla håla i fredas me freddepedde, asså de e sjukt va man kan shoppa på ett sånt litet ställe..

Vi kom fram till att garnaffärn är ju bra me alla dessa garner å gullig personal, men sen kom vi ju till de fina fyndet. Second handaffärn som är helt totalt fantastiskt! Hittade fyra filmer, 1 parfym och en asfin tekanna:D:D

Dock hade alla dessa grejer nästa sina små brister.. Tekannan kan vi ju börja med att den hade nog inte rengjorts på 7 år kanske.. alldeles svart i pipen åså.. men efter tredagars rengöring är den nu ren.. Vart lite sur på slutet nästan innan den vart ren å man stog där med tops å försökte komma åt alla små ställen, menmen nyu är den minsann ren!

Ja ni sen så såg vi skräckis i lördas, såg The Others. En fruktansvärt läskig film men ska försöka komma över min skräckfilmsrädsla, men vi får väll se hur de går me de hehe..


nu ska ja sova!

gonatt
kram

Josefin Boobies


RSS 2.0