Asgarvar åt allt just nu:D:D:D

Ja har gått och blivit lite trött nu tror jag... Garvar åt allt som rör sig eller låter känns de som.. Kanske skulle man ta och lägga sig kanske:P

Känner mig nöjd me dagen iaf endå, har tvättat på maskiner tvätt, målat naglarna, promenerat, joggat, styrketränat (pyttepytte lite), spelat pingis, ätit, duschat, bastat.. dock har ja inte gjort min läxa eller spelat piano.. dumtdumt, får ta och göra de imorrn!

Jag kom och tänka på de, de va någon blogg jag läste någon gång som var jättebra... nämen va var det för någon, men de var iaf massa recept där:):) funderar på om man kanske ska skriva ut nått recept kanske någon gång, är de nån som skulle vilja de? har ett som verkar va jättegott som ja snodde på sjukan häromdan när vi var där me Emma..



nämen man kanske ska ta och sova nu asså.. hehe
To tired, must sleep!

kramkram
Bossan


what to do today?

dfbsdg
godmorgon bloggen!
nu har villa 7s sovare vaknat;) haha skrev de i ett sms igår morse, men fattade seriöst inte att ja skämtade försen de berättade de för mig senare på dan:P

nämen nu är jag vaken och ligger och planerar dagen och lyssnar på lite på norah jones medans ja tänker... livet är gött måste ja säga!

hmm saker som jag vill göra under denna dag...

♥Duscha 
♥Äta
♥Jogga (för uppvärmning inför nästa punkt)
♥Styrketräna (ska träna me de som är kvar här i klassen:))
♥Tvätta åtminstonde en tvätt
♥Spela piano
♥Göra mina läxor






kanske borde ta och stiga upp nu kanske....
ses sen:)
kramkram
Bossan


I'm lonelygirl

Måste säga att ja föredrar att inte bo ensam i denna villa.. Är ju så tomt och ensamt när inte de andra är här ju! De ekar ju typ i huset och bara är mörkt och ännu mera mörkt..:(:( vem vet de kanske kommer en.... älg! men som tur så har man iaf kompisar som sitter och skriver med än på datorn som tur är:):):)

Idag har ja städat tro de eller ej.. de va inte änns dammråttor, men ja dammsög och torkade endå. putsade till och med fönstren, fattar inte vad som har tagit åt mig?!?!?!

nä nu tror jag att ja ska ta och sova lite granna!

gonatt
kramkram
bossan


hålller på att somna

ögonen går i kors å ja håller på att  somna.. om ja skrev ett inlägg nu såa skulle ingen annan änm julia fata va som stog..


gonatt
kramkram

nybäddat!

kj
nu har ja bäddat!

händelserik dag 2

Hej kära läsare!

Ännu än händelserik dag måste jag säga! Försöker komma ihåg vad som har gjorts, men kommer typ inte ihåg nånting nu när ja är så trött som ja är åså..

Men ja vad har hänt, jag och en klasskompis kom på att vi skulle cykla till Broby och köpa deo och gå på loppmarknad, men de sket sig senare när vi insåg att de skulel bli lite snält om tiden.. nästa vecka får de bli!

Uppfattade även fel tid på pianolektionen idag, men som tur så fixade de sig då jag berättade hur de var som för läraren.. aja ja trodde de va fem över fyra, när de igentligen var fem över två..

jaaaa ni sen har ja tvättat lite granna idag å vädrat sängkläderna åså... åååh nej! ja har inte bäddat sängen:(:(:(:(:(

åååh ja känner mig som en tråkig bloggare, förlåt..

men var inne me emma till akuten idag åxå, de va de ja skulle säga ju.. hon hade nå virus å var helt slutkörd å allt innan vi for in, stackarn har fått pencillin nu iaf så hoppas hon kryar på sig snabbt!

syster kommer förresten nog å hälsar på nästa vecka, ska bli kulkul!!
men trots att hon kommer känner ja väldigt mkt nu att ja vill åka hem då typ alla i klassen ska hem.. hemlängtan utan tvekan!




kanske borde sova nu....

gonatt
kramkram
Bossan

Mycket att berätta!

Känns som att ja för en gång skull har mkt att berätta om här i min blogg.. helt galet!

Vad har hänt idag?... massssssoor..

Dagen startade med en musikteorilektion som man trodde man skulle somna till innan den började, hehe inte trodde ja att ja skulle sitta å garva åt våran lärare som försökte föreställa en egypt.. haha mkt rioligt måste ja säga!!

Ja ni efter en bit mat stack vi sedan till Älmhult och IKEA i en minibuss några stycken i klassen:)) Mkt roligt måste ja säga och samtidigt förvirrande då vi tappade bort varandra där inne å missade den stora fyndhörnan och kladdkakedoftljusen:P menmen de va kul:)) hittade en växt som ni ser neranför texten:): dock är inte färgerna rätt på bilden, men iaf.. krukan är cerise ochkostade endast 9kr, asbilligt!
hittade även andra doftljus och en väckarklocka, kände speciellt att väckarklockan var en riktigt bra investering då jag har så svårt att komma upp på mornarna, hehe:P

ja ni efter ytterligare en bit mat så var det volleybollturnering här på skolan, klart man måste va me på de liksom!
ja vet inte om vi ska säga att vi var bra då vi kom på tredje plats av fem, men man kan ju säga att vi var halvbra då vi hamna i mitten:):)

så kommer vi in iskalla efter att ha varit barfota i den kalla sanden, och alla var typ så där riktigt tesugna iaf ja var de.. men de gjordes rabarberte och kvällsro åså åts de IKEA kardemummaskorpor till. kan väll inte riktigt säga att de där kardemummaskorporna var de ja ätit som smakat mest kardemumma iaf.. typ smakade, skorpor iaf:P

ja fixade så ja ska kunna betala på internetbanken lite snabbt och sen fortsatte jag och en kompis på ett liten grej som vi började med igår... vi har nu färdigställt bloggen plowflow som är en blogg om pianisten och kompisen emma som går här på gospellinjen:P mkt läsvärd, titta gärna in:) http://plowflow.blogg.se

åså tillsist så ser ja ett väldigt trevligt mail ligga i min inbox, tittar in och ser att emilie har skickat en film från avslutningskonserten.. fatta va glad ja vart!! har ju typ längtat efter att få se de där klippet i och nu får ja både se de åså kan ja se de när som helst.. åså går ja in på facebook åså finns de där klippet å två till inlagda nu, bla, min å emilies låt som ja fick senare på kvällen:):)

i'm so happy happy:):)):)


vi hörs imorrn
kramkram
Bossan

rwhreth
min växt!

you say it best..

lyssnar på lite goa gamla låtar å tänker tillbaka på the old days.... har haft mktmtktmktmktmktmkt hemlängtan idag å såg snyftarfilm me två andra tjejer för att få ur mina känslor ur kroppen:P

varför ligger inte skolan hemma för?!?!!

kramkram

mkt saker händer

ja ni idag har de spelats volleyboll å styrketränats ytterst lite, men men nått är de iaf::) sen har kvällen bara varit lugn åså typ, käkat lite rabarbergpaj å druckit lite te.. pratat lite me kompisar åsåå..

imorrn har ja min första sånglektion, ska bli sjukt spännande måste ja säga!

men innan morgondagen så måste man sova!

gonatt
kramkram
bossan

kräftskiva

frtyrty
ikväll var de kräftskiva me klassen, mktmkt roligt måste ja säga!

kramkram
bossan

gooodmorning!

Vaknade just av att solen sken in genom persiennerna, det är söndag! Funderar väldigt stark just nu på att bara ta på mig lite träningskläder och gå ut i solen. Det kanske skulle vara något de:P
Ja ni, ja tror nästan ja sticker ut i skogen nu.. Och så her ja igång en tvättmaskin innan jag går, det blir perfekt!

Vi syns senare idag!

kramkram
Bossan


internatliv

ett fult filmklipp


kramkram
bossan

lite bättre uppdatering tror ja..

nä ja måste uppdatera bättre känner ja:)  tyvärr vart de ett hemlängtanstund nu när ja tittade på bilderna, så ni får bara se lite bilder på rummet så hörs vi senare..

kramkram
bossan

fhjhj
mitt nya rum...

i'm tired

nu är ja så där riktigt asatrött så ja måste sova om bara nån minut, håller på att somna me datorn i knäet tyyp:P

tänkte bara säga att de e bra me mej)::):)

har ätit tacos och sett på little miss sunshine me dom som e kvar över helgen ikväll:)

har väääärldens tr'ninsvärk sen vi tränade, kul!

nu måste ja sova..

gonatt!

kramkram
bossan

23:31

nu sitter ja här må dricker te med min huskompis carolina, vi är ytterst sociala men vi har kommit fram till att vi har ju endå varandra på andra sidan bordet hehe:p

vi kom nyss tillbaka från kapellet efter att ha spelat å sjungit i t yp en timma.. ja de var riktigt kul måste ja säga, hon sköng å ja spela, ja sjöng å hon spela.. ja de va riktigt roligt!
innan de så var vi ute på mitt livs längsta joggingtur!! vi var seriöst ute över en timma å vi jogagde nästan konstant!! typ först så gick vi i en kvart typ å sen börja vi springa å hon å plomman emma var ju helt i bra kondis så ja bara sprang med åså sprang vi hela tiden, heeeeeelt galet!!

nu ska ja nog sova tror ja om ja ska orka upp imorrn:):)


kramkram
bossan

ni vet när..

ah men ni vet hur de känns när man skrivit en långt inlägg åså lyckas de försvinna.. de försvann ett nu.. aja nu e de så..

orkar inte skriva ett nytt inlägg för har dundrande huvudvärk som nu ävenh satt sig på synen:(:( nämen har hemlängtan åxå inte minst till mammas kramar där hemma..

måste sova innan mitt huvud sprängs..
kramkram

bossan

00:16

nu är ja seeriöst hur trött som helst, man kanske skulle ta å sova........ musikteori immorrn bitti, måste va pigg till de:P började sjunga i kören idag å de va riktigt kul:)

spelkväll ikväll igen, dock med andra spel och hela klassen:P

nu ska ja sova

goooonatt
kramkram
Bossan

skåneskåne

ja ni ja trodde minsann ja skulle ligga i sången konstant de första dagarna gråtandes i saknad av dom där hemma.. men ah allt har mest blivit som en chock må jag säga och alla är riktigt goa här!

igår när ja flyttade in var de en annan tjej som flyttade in i villan åså var de några på andra sidan gatan som vi gick och hälsade på och vart bjudna på kvällste hos.. mkt trevligt mkt trevligt må jag säga!

idag så flyttade de in fyra till in i våran villa och massa andra och man har som gått runt och sagt hej hela dagen typ. och just de här med att de e så trevlig stämmning här typ och så... de är inte så så att man går runt med en person hela tiden , utan man går runt med allihopa så man blir typ kompis med alla:D

nu har ja i allafall precis kommit hem från en kvällste kväll med karlssons kuckelimuck te bland annat och ett rikitigt fint parti dubbel rappakalja:) nämen vi var jag och tre andra tjejer ut villan som gick över till typ grannarna två hus bort och spelade och skrattade tills vi grinade.. jaja repris imorrn kväll kanske:):)








kram på er alla å bara för att jag skriver att jag är så glad och så, så betyder de inte att ja inte saknar er i mängder!!!!!!!!!!

söndersågat hjärta

zdsfgIdag har det vart dagen jag fruktat, dagen jag verkligen inte har velat någonsin ska komma.. Flyttdagen! Visst jag vet inte hur det blir när jag kommer ner och flyttar in på söndan, men tror nog att det kommer bli snäppet värre då när man verkligen inser att.. Nu bor jag inte längre hemma hos mina nära och kära.. Smärtan går i vågor och på ett positivt sött sp tror man att man är på semester ibland nu idag då vi har hälsat på mormor, bror och andra släktingar.. Men känslan när man uppfattar att det inte är semester igen är fruktansvärd.. Känns som att någon har bara sågat itu mitt hjärta och lämnat den andra hemma i stan....:(

Dagen börjades hos Julia och jag vaknade ungefär en timma innan väckarn ringde, kunde somna om några gånger men till slut gick det inte...
Tittade mig runt i rummet och insåg att det kändes nästan som mitt... Fick samma känsla som när jag lämnade mitt eget fast snäppet värre, alla grejer stod kvar, julia låg i sängen och sov... Som att lämna sitt eget rum med världens bästa kompis i, varför måste man lämna de liksom?!!?!?!
Började titta mig runt i rummet och fick bara massa minnen i huvudet, där var sprayflaskan med sprayen som det vart ashalt av, där är den där asbra krämen som både luktar gott och återfuktar, där är den där soffan som är rätt mjuk och skön men lite för liten att sova i. Allt påminde verkligen om saker och man kände redan då att de gjorde riktigt ont inombords...
Försökte hålla mig allt som gick för att inte gråta, visst släppte jag några uppe på rummet men sen tyckte jag att jag minsann var duktig... De var typ de hemskaste jag har varit med om att säga hejdå till henne, de är ju liksom inte menat att jag ska göra de liksom, de är inte menat då!

Sen dess förutom när jag har hälsat på släktingarna och det kännts som semester, så är de bara hemskt. Vill typ bara sätta mig i bilen och gasa i 300 hem igen...

Måste nog sova nu snart, ska ju ännu mer söderut imorrn:'(

Can't smile without you..........................................................
cxvb.mnb.kj.xkjn
kram


gråttimmen



gråttimmen är strax här, bra låtar behövs

kram
bossan

7 hours left..

ja happ då sticker man snart då.. askul!

har tydligen fått önskemål om mer rättstavning, stavar ja verkligen så fel hela tiden?!?!?! heheheh




men nu är ja som sagt hos julia, for the last time! kommer sakna henne över de som är möjligt, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu för att säga hejdå till henne imorrn bitti..



kram på er

Bossan

garderob rensad

idag har ja som rensat garderoberna å va kan man säga har typ små gråtit hela dan så nu kliar ögonen å antar att snart blir dom konstant rinniga å röda.. ah.. va kan man säga de är väll inte allt för happy att packa ner alla sina saker för att sticka.. menmen

träffade lilla söta nyfödda brorsdottern, sötsöt va hon å asliten:)
äghökjö
(den som hittar julia får 5poäng)


nu ska vi åka in till la stada!

kramkram

bossan

5days left..

hemma igen å imorrn börjar packningen, på lörda morron bär de av neråt till de konstiga området i sverige som börjar på s å slutar på kåne.. ah men iaf så är det, får typ panik fortfarande när nån nämner de så ska typ inte skriva, tänka eller prata om de. lets talk about something ells!

är jullz the one and only nu å ska väll spendera kvällen här, kanske drar in till stan nått sen... hon va sugen på pizza för en stund sen så de är väll bara att lista ut va som kommer hända sen, hehe...

vi hörs väll sen nån gång, nu ska ja som sagt spendera lite tid me jullz:D:D:D:D:D:D


kramkram
Bossan







...... förresten en riktigt fin låt med bilder från fin serie:)




var tvungen att skriva ett till

var bara tvungen att skriva ett till:):)

idag när ja spelade på pianot å satt å sjöng isn't she lovely så tänkte ja på att de kanske skulle bli en tjej som min bror skulle få...

måste bara lägga upp denna fina låt, sen ska ja gå å sjunga den igen.... men tillägnar den till lilla sötnöten:)9


kram

reser typ hela tiden...

nu har ja bokat hemresan från frizon till mig å linda så nu ska allt vafra typ klart innan vi åker, hehe typ..
har inte börjat packa än åså måste ja leta upp tältet å just de sen måste ja ner till linda å hämta nåra grejer.. typ lite bråttom kanske.. men samtidigt så tar de typ ingen tkid när man väl har börjat packa, å leta upp tältet lär ju tya typ max 10min å samma sak gäller även med att gå ner å hämta sakerna hos linda..

haha oj va gaaaalet!!!!!!11

var tvungen att pausa bloggningen en astund för fick reda på att ja blivit faster för tredje gången:D:D:D:D till en litenliten flicka!!

så totalt helt galet att ja måste gå nu, måste få på mer info om denna lilla söta tjej:):):)


kram
ödkghdsö

daim

sitter här å proppar i mig daim och lyssnar på tyskmusiken, trevligttrevligt:) dock borde ja nog inte käka nå mer daim å börja me maten.. har ju hett igång ugnen å allt:)

mitt humör fortsätter hålla sig på topptopp vilket ja tycker är superduperbra:D

brors fru har gått över tiden en vecka å en dag nu idag, nu tycker ja allt att bebisen ska komma ut!



nä kassler å bulgur på gång nu..


hörs nog sen:)
kram

hello crazy day!!!

dagen ha vart crazy, helgen ha vart crazy, vet inte alls vart ja ska börja... är så sjukt glad iaf, julia har kommit hem nu åxå så tänkte cykla dit nu:P

tack alla för den här helgen:D

kram

mellanlandning

hemma efter en bra kväll me emelie, sara å erik:)
var me emelie på jobbet idag, va kan man säga.. de var mysigt!


nhu är ja iaf hemma å stoppar i mig lite mat innan de bär av in¨till emelie för ännu en toppenkväll!

kram

RSS 2.0