Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin

Tjenaretjenare!

Nu var de riktigt längesen jag var här inne och skrev! Mycket har hänt sedan sist och kortfattat så kan man säga att jag bor i Malmö nu och pluggar fjärde terminen av nio till klasslärare i musik. Det här året, speciellt den sista terminen har de vart riktigt stressigt och mycket att göra. Trots detta är jag så enormt glad, jag har börjar skriva musik igen och jag tror att de e de som får mig att fortsätta kämpa på den här tunga utbildningen. Något annat som får mig att blicka framåt mot sommaren, är min systers bröllop den 2 Juni. Har fått den fina äran att vara värdinna med en av hennes tjejkompisar, och de ska verkligen bli jättekul!
Känner att jag har så mycket att berätta och skulle kunna sitta och prata hela dan.. Men magen ropar efter mat och jag har insett att de e min uppgift att få tyst på den!
Hejhej så länge, vi kanske ses snart igen!
kram
lägger upp en liten kaka som ja gjorde för ett tag sen..

RSS 2.0