frankrike

fghvnghjfjgdhjfgjhjja är en dålig bloggare, ja vet! har bara inte tid eller ork just nu.. men tänkte att ja kunde visa lite bilder från frankrikeresan som ja gjorde på påsklovet å som ja längtar så tillbaka till.

kram Bossan
fgh
tyskland på vägen dit:):):):):):)

ghj
där...
fgjghghj
mvbmkgh

hemma!!!

nu är ja hemma i sverige igen hemmahemma i mitt hem är ja åxå:DD klockan är allt försent för att skriva nått hät igentligen, tänkte bara säga att ja e hemma å att ja e ledsen för att ja inte skrivit nått... har vart i frankrike å i skåne å massa.. men som sagt ja skriver mer imorrn:D:D


kramkram

Bossan

Kuul!!!

roligt att man kom till skolan som vanligt till kl.8, sen visar de sig tydligen att man inte börjar försen halv tolv.. roligtroligt!!!


kram Bossan

som jag hade dej förutfin låt, diggar hennes röst:D:D


lämnade tillslut ledighetsansökan å fick noterna inför sökning i skåne.. kulkul!


kram Bossan

tveka aldrig!

om du har ont i huvet, tveka inte att då ta en alvedon!


kram Bossan

dgfjdfgj

har du en famn för mig?kram BOssan

bra dag!

grattis emelie till körkortet för de första, riktigt bra tycker ja du var!

nämen idag så försov ja mig, glömde mobilen, hann inte käka frukost.. dagen började inte så bra som sagt kanske, men lite solsken lättar alltid upp allt.. å efter att ja suttit i solen en stund var ja riktigt glad:DD fick lite färg å kände att allting var helt enkelt bra..
ringde till julia å stack dit å vi kände att de verkligen var sommar å åkte in till stan för att köpa glas åså, slutade me att vi hamnade på mini å ett par shoppade strumpbyxor från hm å ingen glass:P

ska sova

kram Bossan

RSS 2.0