hejhej bloggen!

hej trogna läsare:D

jag har insett att jag har helt och hållet tappat de här med att blogga.. klassen och skolan suger verkligen åt sig all tid här nere!
jag har typ helt slutat blogga, min farmville börjar gå åt skogen, jar har fått till en dum vana att spela harpan varje kväll.. dock mina vänner så har jag börjat gå 45min varje morgon (har hänt två dagar men endå) men två stycken i klassen... detta gör att ja går och lägger mig lite tidigare och kliver upp tidigare, men de bästa av allt är att jag känner att jag blir piggare!

idag har jag och 6stycken andra tror jag bestämt de va, iaf så var vi nere på öppet hus på musikhögskolan i malmö.. mkt kul! var runt på fyra olika workshops under dagen , några mer givande än andra kan man säga.. men workshopen som ja var på som var piano och sen sång.. shit va kul de va, man vart riktigt taggad att söka måste ja säga! får se om ja söker i januari eller om ja kanske bestämmer mig för att läsa folkis ett år till innan ja söker.. de får vi se hur de blir som, dvs ingenting är bestämt alls ännu!

tänkte lägga upp lite bilder som jag tog nyss. har satt upp lite tavlor och köpt ett nytt ljusfat som jag har tagit kort på.. enligt mig så är denna kväll mkt mysig när jag har tänt alla ljuslyktor utom två och sen så har jag en varm vetekudde på ländryggen.. mmmm:):)

kram på er!
bossan
föqjeghqdf
qertyerty

filosoferar..

ska man ta grisvaccin imorrn eller inte.. de talas ju om en massa biverkningar som man kan få efter att man tagit de, men ja vet inte.. tänk om man får värsta biverkningen så att man inte kan gå på kirkkonserten på lörda.. hur kul vorre de på en skala från 1 till 10 igentligen? men grejen är ju den att man vill ju ta vaccinet endå nånstans känenr man ju att man´vill göra de.. bara just för att skydda sig själv å framför allt dom i änns närhet.. ah de blir nog kanske vaccination imorrn endå... ah får sova på saken helt enkelt!

dagens

låt: i want you to want me
vill se film: 10 things i hate about you (varför i hela friden tog ja inte med den hit ner för?!?!?!?!)
träning: fotboll
godaste: rostade solrosfrön med vaniljte.. å just de.. scones.. shit ja höll på att glömma marängsvissen:D:D
fundering: vaccin?
klädsel: storskjorta med gråaleggings
borde göras: städa rummet!nu ska ja sova!
gonatt på er allihopa som läser detta..
kraaam
bossan

snö i söder:D:D

hej hallå de va ett tag sen sist!

Idag har de snöat här nere måste ja bara inflika innan ja börjar.. idag åkte även julia till gran canaria en vecka, kommer sakna att skriva till henne:P

Nämen med mig är de bra, i å me att de var längesen sist så har en massa hänt.. så mkt att ja faktist inte orkar ber'tta allt:) vi har börjat turnera bland annat och allting bara flyter på, ja mår typ jättebra å allt:D ja farmville nördar varenda kväll kan ja även säga! ja är uppe för sent vareviga kväll..

men framför allt idag så har ja kommit fram till att tjejsnackkvällarna på folkis är mkt fina!
ja har kondition och styrka på paletten vilket är mkt kul:D:D


vet inte va ja ska säga, de var nått men de bara flög bort!


ha de så gött!


kraaaam
bossan

RSS 2.0