glad bossan idag:D:D

har kommit in på glimåkra:D
sfghj

plugg till soft musik

sitter här å använder hjärncellerna till max å¨skriver som en galning. Bara 25dagar till studenten, gaaaaaaaalet! nämen mkt plugg å sol ute är de åxå.. var ute å skrev en stund tills ja började känna lukten av bränd hud, då var de dags att gå in! så röd sitter man nu framför datorn å hoppas för allt i världen att de går ner sig tills imorrn:P

Just nu på spotify spelas då soundtracket till nicke nyfiken som Jack Johnson gjort.. just love it!

http://www.youtube.com/watch?v=x3xjc2D9Hww

Bra film förresten måste ja säga! Köpte den till min systerson till jul å nu har han sett så mycket på den så de fick köpa en ny för en månad sen:P

nu ska ja plugga vidare!

kramkram
bossan

twilight

Hej gott folk! förlåt en än gång eller än en gång, hur säger man igentligen? Skulle säga att ja var lessen för att ja inte skrivigt på typ åratal känns de som, men iaf en kort uppdare;) 
Har MASSVIS i skolan just nu vilken kanske inte är så jättekul kan man tycka, men bara två och en halv vecka tills betygen sätts så det är en del som måste in för betyg åså. Idag har ja varit hemma från skolan i och med denna eländiga förkylning som vill sig aldrig bli väck riktigt måste jag säga. Men jag har iaf tagit mitt förnuft till fånga och skrivit lite samhälle och för tillfället så bearbetar jag min projektarbetesrapport:P askul måste ja säga!

I fredas kväll såg jag och min gode vän mariapia en underbar film, inte bara en gång, utan två! Vi såg den på fredakvällen inann vi somna, ni som känner mig kan ju fatta att redan när jag sagt detta så måste det vara en bra film. Filmen slutade vid tre och jag höll mig vaken hela filmen. helt totally crazy asså! nämen å sen så vaknade vi å då kände vi bara, nä vi måste se den en gång till!!! så vi såg den ännu en gång och utan att man vart less en enda gång på filmen. då är de galet må ja säga´! tänkte lägga upp en liten trailer å en fin låt från filmen:) asbra soundtrack till filmen må ja säga som andra sak):

ja varnar för att trailern säger ganska mkt om filmen, så om ni tänker se filmen kanske ni inte bör se hela trailern. Kan bli lite tråkigt att typ veta hela filmen innan man ser den;)

åså soundtracket):):):

kramkram
Bossan


RSS 2.0