nu är ja go och glad!

asså detta måste ju ha vart en toppendag utan dess like!

nämen dagen började ju med att vi hade de underbara barnen en sista gång å de fick spela upp en lite teater med musik och dans inför varandra.. kändes som att allt gick så sjukt bra å barnen var så duktig.. de gjorde mig så sjukt glad åså när man fick gulliga små hejdå-kramar när vi skulle säga hejdå till dem gjorde inte saken värre. Lunchen åts på hotell&resturang med barnen, underbar mat måste ja säga att de åxå var.. bättre än skollunchen kan man lungt säga! grillatspett med kyckling, paprika, tomat å champinjon som alla fick utom mej;);) bämen sen va de ris å två olika såser till.. gott!!   till efterrätt fick vi sedan GOD hemgjord glass, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm säger ja bara hemgjord glass charmar alltid mej:P friterade bananen med sirap charmade dock inte mig idag när den brukar va så god åså, men idag var den kall.. friterade bananer får inte vara kalla!!! menmen.. allt annat var ju utsökt så va kan man klaga på när de är gratis;);)
haha sen var de ju såklart jag som var tvungen att sitta me de 5 busiga killarna kan man väll säga, helt klart livliga är dom! stoppar en tandpetare i tuggumit som kommer från munnen å her upp på väggen, vrider på tavlan på väggen, dricker hejdlöst med saft kör sanning eller konka vid bordet.. vad mer kan man säga:P

nämen de här va ju en härlig dag ju, den vart inte förstörd på grund av 5stökiga små pojkar.. nämen efter lunchen fick vi reda på att själva skriftliga arbetet efter allt detta var avklarat, var mkt mindre än vad som var väntat! ja trodde mej att de skulle vara en flersidig rapport åsås var de bara två papper med frågor som man skulle förklara lite åså.. känns grymt skönt å har redan börjat med uppgiften, underbart!!


sen till de bästa.. håll i er asså!!

ja åkte ner till sundsvall med mamma åså gick vi in i affären där ja köpt balklänningen å berättade felet me den åså.. å de hela slutar med att ja får lämna tillbaka den när ja hittade världens underbaraste klänning för samma pris.. nu är ja nöjd nu är ja nöjd, känner mej som en prinsessa i klänningen å vad kan man mer säga än att ja är hur glad so helst:D:D finally så har ja hittat den liksom!!!

nu ska ja sova hörrne nini, GOnatt

Kram Bossan

Kommentarer
Postat av: Anonym

du måste lägga upp en bild på den nya klänningen! :D

nyfiken som tusan!

2009-03-11 @ 23:03:23
Postat av: bossan

haha men då blir de ju inge roligt när de väl är bal ju:P

2009-03-14 @ 18:27:51
URL: http://bossilliboss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0