dumma more than words..

ja då sitter man här vid datorn å magen har slutat gilla mej när man äter choklad som en gnu i sin bästa dar.. inte bra för hyn måste ja säga, men så antar ja väll att de får vara ibland.. man får väll hitta nån superconsealer å foundation imorrn åså får alla ha supersolglasögon så ser dom inte att finland flyttat in i mitt ansikte:P

idag har ja tränat med emilie å ellan inför projektarbetet, så bra de blir när de väl är klart! mkt träning kvar, men om lite drygt en vecka smäller de å vi visar upp de.. ja så ja måste väll passa på att ni får ta å komma på tisdakväll kl.19 på vågis å se oss sjunga, dansa, spela å agera!

men iaf så satt ja här med min sura mage å lyssnade på lite go musik, vilken låt kommer då inte upp.. såklart more than words, såklart! jättefin sång men den får en samtidigt att inte hur mkt man önskar att man hade nån.. ah nog me de, ja får vara surkart men ska inte sprida de till er.. lägger upp videon så att ni som vill lyssna på den får göra de, men ni som känner att ni kommer bli som mig om ni lyssnar på den får inte lyssna på den.. okej?!?!?!

ska sova nu förresten, men ha en fortsatt trevlig kväll om ni inte redan gått å lagt er:P

kram BOssan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0