day threeeeeeee

nu e de faktist kallt här måste ja säga, vi har fönstret öppet just nu å var just ute på en regnig nattpromenad. mysigt men..... blött!!!
så ja nu sitter ja här med halvblöta kläder och toklockigt hår, trevligttrevligt!

de e bganska galet här i tyskland måste ja säga, vi frågade förut om de åt samma måltider som vi äter åså men nu visar de sig att vi äter bara två mål om dagen, helt galet!! vi äter typ frukost när vi vaknar med typ mackor te och marmelad typ vid ett kanske.. sen så äter vi ingenting på hela dan försen ungefär elva på kvällen, helt sinnesjukt!! haha å de galnaste är typ att de inte är hungriga alls... vi prata me dom idag å dom va liksom inte alls hungriga och de är så ologiskt, för dom e ju killar! å en annan galen grej är dom hjälper till med disken och städar åxå, dom borde minsann ta sig en tripp till sverige å lära alla svenska män lite hyffs måste ja säga;9

men iaf idag var det min mat dag ( vi har olika matdagar har vi sagt9 men iaf så var de min matdag som sagt! vik hade köote hem ingridienser till korvstroganoff för ja tycfker ju de e så gott å tänkte att de kanske skulle vara lite svensk, inte vet ja men ja tänkte de iaf:p men idag kom  flohs föräldrar hem från berlin åxå, så ja var tvungen att göra mat till oss sju, sen var ja tvungen att göra mat till de fyra,, nämen iaf så stog ja å stekte korven till korvstroganoffen och stekte liksom, sen kom hon in å påpekade att ja stekte på för hög värme, å visst ja brukar göra de men ah.. de var nog bra att hon sa till endå, men ja vart typ helt skraj när hon kom  in i köket.. de e läskigt att laga mat hos en kompis tycketr ja i vanliga fall, värre är de om föräöldrarna kommer in, om föräldrarna påpekar nått är de ännu värre och till slut måste ja säöga agtt de e ganska skumt att stå å laga korvstroganoff i ett tyskt kök med TYSK korv!!


åååååh nuj börjar ja bli lite trött.. kollar på klockan.. den e ganska mkt nu endå, man kanske skulle ta sig en liten tupplur?... undra va vi ska gö imorrn, hoppas nått roligt och mysigt, men man evft aldrig.. vi e ju i tyskelandet!
hörde tror ja att flohs komåpis lucas skulle ta oss till ett kyrktorn imorrn eller ja fatta inte om de va de, men han skulle typ samla ihop flohs kompisar å sen skulle vi typ ha de mycigt å roligt tror ja:p

 har börjat tänka på idag att ja inte riktiogt kanm koppla bort från flytten nu när ja e borta åxå... hur galet jobbigt kommer de ionte bli n är man saknar en person jättemkt efter bara nån dag, ja kommer seriröst inte ölverleva.. de äör heeelt galet!
nu ska ja gå å lägga mig tror ja, sitter å tittar på alex som sitter miottemot nu som sitter å klappar och pratar med en gossedjursigelkott, vi är nog alla liiiiiiite trötta tror ja minsann!

gonatt
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0