hejhej:)

nu sitter ja här igen på skolan, dock vid en annan konstig dator:P hade just ARKO( Arrangering&komposition), och försökte idag komma på nått som ja skulle arra typ å försöka komma på hur den här datorn funkar som så att man skall kunna spela in å dokumentera åså.. ah ja vet fortfarande inte så mkt om de här, men min lärare försökte lära mig, men han är som sagt inte så bra på att förklara.. typ om man frågar om en grej så gör han de på en gång utan att visa hur han gör som, så om man ska göra samma sak igen sen så måste man fråga han igen.. ah, menmen de va iaf lite kul att hålla på att mixtra med sånt här:P

hehe på hälsa å harmonin imorse så såg vi iaf på en film.. vart asglad när ja fick reda på att vi skulle se, men vart dock inte lika glad n¨är ja insåg att de typ va en dokumentär.. åh dokumentärer som ja bara älskar!.. men den va ganska intressant ett tag i början, men sen när dom upprepar samma sak i en timme blir de inte lika intressant längre. men den handla iaf om att man ska se på den positiva sidan av olika grejer, att man ska se positivt om man ska gö nått.. dom påstod att om man såg positivt på saken så skulle man få den till slut. man skulle tänka i tre steg innan man fick saken. Först så skulle man tänka att man ville ha den. SEn skulle man tro på att man skulle kunna få den. Sist så skulle man tänka att man hade den å tänka på hur glad man skulle bli om man hade den åså.
Men nu så har ju ha berättat hela filmen för.... Så nu behöver ni inte se den;);););) den heter the secret btw:P

funderar nu på hur ja ska gö som.. ska ja sitta här vid datorn tills klockan slår halv ett och bussen går hem, sen äter ja lunch hemma i så fall. eller så går ja upp till matsalen nu i kylan och tar bussen hem sen... hmmm.. men de lutar faktist åt de första, vet ni hur kallt de är ute idag liksom?!?!! lite drygt 20minus ute vilket gjorde att de frös fast på mina ögonfransar när ja gick ute i 5min, trodde ja hade glitter på ögonfransarna när ja kom in. de va faktist ganska fint precis nr de va så..hm.. men de e svårt att bestämma sig.. ska ringa runt till lite folk å kolla nu med luncher när dom har åså, sen får vi helt enkelt se va de blir!


förresten va hade ni tänkt göra ikväll, ja ha ingen aning ja så vi får väll se men ah..

vi hörs
kram

Bossan

Kommentarer
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Tack detsamma:D

2009-01-16 @ 12:23:57
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hejhej! tack så mycket, din blogg är oxå fin :)

2009-01-16 @ 12:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0