a song for you..

satt just å tittade på tv4as nya program made in sweden, tyckte faktist de va ett rätt bra program. hade inte så stora förväntningar inför programmet, men endå så tycker ja de e roligt när dom lyfter fram personer som bara borde få komma ut i världen. att dom hjälper de till deras livs chans typ åså.. iaf i programmet så får man se när anders har skrivit en låt till celine dion, å hon typ blir alldeles rörd för hur bra låten e å att hon ska få den åså.. så så fort programmet va över så var de direkt till youtube för att lyssna på den, riktigt bra! har lyssnat på många celine dion låtar förut men aldrig den här, den e bara hur fin som helst:D:D:D jättefin text å piano å allt, love it!<3<33<


A song for you- Celine Dion

I couldn't live
I couldnt live without your love
for one kiss
well I'd give everything up
there's no words I can describe
what I feel deep inside
so I let this song say it all

Then I hope you'll understand
once you've listened till the end

Heard the music in my head
so before I could forget

I start singing
yeah I was singing
this song
for you

Just made up the words
la la la ohhh ohhh yeah
my heart with a melody

so I am singing
this song
for you


http://www.youtube.com/watch?v=y6NtLiqUHpw&feature=related

ska försöka lära mej att lägga upp youtube-klipp på bloggen snart, tråkigt att bara länka hela tiden.. men lyssna på den här hörrni säger ja bara, de kommer ni inte ångra! de enda ja kan tycka är att den känns så kort, ja vill att den ska va längre.. även fast den e 3,30 så känns den jättekort.. men de kan ju va för att ja e nykär i den åxå;)

ja ha redan borstat tänderna nu å ska nu bädda ner mej i mitt underbara varma prassliga duntäcke<3 ha de så bra å sköt om er.. ååå en sista sak.. lyssna på låten!

kramkram å gonatt

Bossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0