Fredagen den trettonde...

ja ni imöra är de fredagen den trettonde. alla vet vi att igentligen så är de väll inget speciellt med den dagen, ingen otur. min pappa föddes ju på den dagen å de var ju verkligen inte otur!

men nu ser de ju faktist inte så ljust ut inför morgondagen, men de får vi se hur de blir med de. trots kören ikväll så är de faktist den tråkigaste kvällen denna vecka måste ja säga. på lördag är det alla hjärtans dag igen.. åter igen.. visst ja tror de kan bli roligt med att vi först ska basta nåra tjejer på dan å sen ska ja sjunga med kören senare på dan å sen ska ja va me tjejerna igen:) jo de blir nog kul, men samtidigt inte så som ja kanske önskat längst inne. längst inne har ja väntat å hoppats med förväntningar inför denna dag. den dagen man ska fira med sin kille, den dagen då bara man ska umgås med den personen. inte ett enda av 19år har ja vart änns nära detta, visstvisst ja e bara 19 kärleken kommer.. men ja vill inte vänta längre. om de så skulle vart en enda av 19 så skulle ja vart gladare...  nä varför ska de va så här för? varför ska vissa ha turen å hitta sin på en gång. ja om de inte änns är den rätta på en gång så är de iaf en som tycker om än för tillfället. nä nu e ja inte på bra humör. borde inte sitta här längre..

gonatt

kram Bossan

Kommentarer
Postat av: Anonym

min mamma och ena brorsan är också födda fredag den 13:e :) men gumman, du kommer hitta någon du med! du lär nog vara glad för sen att du väntat och inte blivit sårad alltför många gånger..! du har ju många vänner och din familj, det är ju ändå det viktigaste! =)

2009-02-15 @ 18:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0