hittade inlägget!

som ni ser så laddade ja upp ett inlägg nyss som igentligen skulle publicerats igår, men min dator krånglade järnet igår så ja vart asarg å allt stängdes ner åsååå.. men nu när ja äntligen logga in nu idag så upptäckte ja att inlägget var kvar.. sjukt glad för de!!!

va ha hänt idag då?
jo... ja åkte in till tjugo i tio (trodde vi började då), men icke sa nicke gjorde vi de.. började istället tio i tolv så gick å la mej att sova i vilorummet en halvtimma för att sedan äta lunch med juliz:P
slutade sedan typ ett typ sjukt kort dag å sen ha ja bara varit här hemma å slappat å tagit de lungt.. faktist inte sovit nått!!!! men känner mig endå utvilad, riktigt skönt! så ja funderar endå på att åka in på afro konserten endå som nåra i min klass ska spela på med tvåerna.. ska man eller ska man inte, de e den stora frågan!
får inte bli försent, vill kunna sova inatt åxå.. men samtidigt så har ja ju sovmorron till halv ett imorrn å de e ju inte helt fel.. men samtidigt har ja ju inte sovmorron på freda å börjar kvart över sex på morronen.. så ja.. va ska man göra?!?!?!?!?

inte haft så fruktansvärt ont i magen idag iaf och inte så många humörsvängningar.. riktigt skönt! dock ine haft så stor matlust dock, men nån middag ska man väll kunna få i sig tror ja:D:D:D:D:D

...

frukt är bra!




kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0